• Svježe
Kupka Loptu Set, Vlažni Rađanje Smiri Kožu Kupka Loptu Osvježavajuće Non - Prirodno Miris 4pcs Opuštajuće Eksfolijacija Duboko Čist za Kadi
zoom_in

Kupka Loptu Set, Vlažni Rađanje Smiri Kožu Kupka Loptu Osvježavajuće Non - Prirodno Miris 4pcs Opuštajuće

KM 22.04

Iz robe
check U skladištu

Da ti pomognem da se rešiš dosadan kožu problem, neka tvoja koža i osetljiva.Možeš upiti tijelo u slanu vodu da opustajuci kupku iskustvo i pripremite se da dobro se naspavaj.Postoje 4 krofnu u obliku kupanje soli muda u ukupno, slatka i nježna, koji je također pogodan kao poklon za tvoje prijatelje.Sa prirodnom miris, vlažni i da se hidriraš kožu, proizvode gustom pjene, osvežavajuće kožu bez masni.Mogu eksfolijacija, ukloniti mrtva koža, usavrše pore, da se opireš da umor, duboko čist i oslobodi svrbi.Karakteristika : 1. Mogu eksfolijacija, ukloniti mrtva koža, usavrše pore, da se opireš da umor, duboko čist i oslobodi svrbi.2. Da ti pomognem da se rešiš dosadan kožu problem, neka tvoja koža i osetljiva.3. Sa prirodnom miris, vlažni i da se hidriraš kožu, proizvode gustom pjene, osvežavajuće kožu bez masni.4. Možeš upiti tijelo u slanu vodu da opustajuci kupku iskustvo i pripremite se da dobro se naspavaj.5. Postoje 4 krofnu u obliku kupanje soli muda u ukupno, slatka i nježna, koji je također pogodan kao poklon za tvoje prijatelje.Specifikacija : Predmet Tip : Kupanje Balls Quantity : 4pcs Efficacy : izhidriram kožu, čist, eksfolijacija, hrane, smiri kožu i opusti tijelo i um.Paket Listu : 4 x Kupanje Balls Note : Molim te poruku da novi tip i stari tip ovaj proizvod ce biti poslao nasumično, i postaraj se da ti neće smetati prije naručio.

Item Type:
 Bath Balls
Quantity:
4pcs
Efficacy:
Moisturize, clean, exfoliate, nourish, soothe skin and relax body and mind.
Package List:
4 x Bath Balls :
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Dodaci proizvoda..